Ons Product

Wij van Spotmarkt zijn geen energieleveranciers, maar wel energie-experts bij uitstek. Wij hebben jarenlange ervaring met inkoop op de energiebeurzen en weten precies welke inkooptactiek bij welk bedrijf past.

Wij bieden u als ondernemer een unieke dienst aan. Via Spotmarkt kunt u een EPEX- of LEBA-product afnemen, waarna u een maandelijks bedrag betaalt. Dit bedrag is het gemiddelde van de beursprijzen gedurende die maand. Zo’n inkoopstrategie kan voor bepaalde ondernemingen heel voordelig zijn. Draait uw bedrijf bijvoorbeeld alleen overdag? Dan worden de lage uurprijzen van ’s nachts bij ons maand gewogen gemiddelde gerekend en betaalt u maandelijks minder.

 

Wilt u meer weten over ons aanbod en hoe wij kunnen zorgen voor een lagere energierekening voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er alles over. Compleet vrijblijvend en onafhankelijk.

Wie zijn wij

Albert

Albert Munneke

Founder

Wat we doen

Spotmarkt is gestart vanuit het idee dat energie inkopen op de dagmarkt simpeler én voordeliger kan voor u als grootzakelijke ondernemer. Oprichter en ondernemer Albert Munneke heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring met de energiemarkt en heeft een scherp en actueel beeld van de alle spelers binnen de markt. Zo kunnen wij van spotmarkt voor u de beste deal op de spotmarkt verzorgen. Tevens zijn wij dé aangewezen partij voor het adviseren voor alles wat met zakelijke energie te maken heeft. Wij werken compleet onafhankelijk, klantgericht en altijd met het doel om u voor u het juiste energiecontract te vinden. 

Bij Spotmarkt staan wij garant voor:

Onafhankelijk en eerlijk advies
Expertise door jarenlange ervaring
Snelle en transparante service
Het verzorgen van de voordeligste energiedeal

Wilt u een gratis energiescan?
Dat kan!